Ylläpito

Domain ja Serveri

Yrityksen verkkosivuston ylläpitopalvelu sisältää domainin ja serverin hallinnan. Tämä tarkoittaa, että yritys voi keskittyä ydinliiketoimintaansa, kun ylläpitäjä hoitaa verkkosivuston domainin ja serverin asetukset ja ylläpidon. Tämä vähentää mahdollisuutta verkkosivuston keskeytykseen tai häiriöön, ja varmistaa, että verkkosivusto pysyy käytettävissä ja nopeana.

Päivitykset

Ylläpitopalvelu sisältää säännölliset päivitykset verkkosivuston ohjelmistoille ja turvallisuusominaisuuksille. Tämä varmistaa, että verkkosivusto on aina ajan tasalla ja suojattu mahdollisilta turvallisuusuhilta. Päivitykset parantavat myös verkkosivuston toimivuutta ja käyttäjäkokemusta.

Varmuuskopiot

Ylläpitopalvelu sisältää säännölliset varmuuskopiot verkkosivuston tiedoista. Tämä tarkoittaa, että yritys voi olla varma siitä, että tiedot ovat turvassa ja saatavilla tarvittaessa. Varmuuskopioiden avulla yritys voi nopeasti palauttaa tiedot mahdollisen häiriön tai katastrofin sattuessa.

Tekninen apu

Ylläpitopalvelu sisältää teknisen tuen yrityksen verkkosivuston hallinnassa ja ratkaisemassa teknisiä ongelmia. Ylläpitäjät ovat saatavilla auttamaan yritystä ratkaisemaan mahdolliset ongelmat nopeasti ja tehokkaasti, jotta yritys voi keskittyä ydinliiketoimintaansa. Tekninen apu sisältää myös neuvoja ja tukea verkkosivuston kehittämisessä ja parantamisessa.