Hakukone­optimoinnin hyödyt

Korkeampi sijoitus hakukoneissa

SEO eli hakukoneoptimointi mahdollistaa paremman näkyvyyden ja korkeamman sijoituksen hakukoneiden, esimerkiksi Googlen hakutuloksissa, tarkoituksenaan tuoda lisää kävijöitä ja mahdollisia asiakkaita nettisivuillesi ilman maksettua mainontaa.

Näkyvyys ilman mainontaa

Jos haluat pitkäkestoisia vaikutuksia nettisivusi näkyvyyteen Googlessa kannattaa panostaa hakukoneoptimointiin. Hakukoneoptimoinnilla parannetaan myös nettisivujesi tehokkuutta ja toimivuutta hyvän käyttäjäkokemuksen takaamiseksi.

Brändin kasvaminen

Hyvin toimivat ja hakutuloksissa näkyvät nettisivut antavat yrityksestäsi ammattimaisen kuvan. Kasvaville yrityksille nettisivun hakukoneoptimointi voi olla hyvinkin merkittävä tekijä asiakkaiden ja myynnin lisäämiseksi.

Työvaiheet

Hakusana-analyysi

Hakusana-analyysilla tutkimme asiakkaan nettisivun aihealueen haetuimmat ja merkittävimmät avainsanat, joiden pohjalta alamme parantamaan nettisivusi sisältöä ja näkyvyyttä Googlessa. Hakusana-analyysi on tärkein ja ensimmäiseksi suoritettava työvaihe hakukoneoptimoinnissa.

Lue lisää

Kilpailija-analyysi

Hakusana-analyysin yhteydessä tehdään kilpailija-analyysi, eli tutkitaan saman aihealueen parhaiten Googlen hakutuloksissa sijoittuvat nettisivut. Tutkimme, millä yhteisillä avainsanoilla asiakas kilpailee Googlen sijoituksista ja miten asiakas saavuttaa kilpailijoitaan paremman Google-näkyvyyden.

Lue lisää

Sisällön optimointi

Sisällön optimoinnilla tarkoitetaan nettisivun aihealueen perusteella valittujen hakusanojen käyttöä sivuston sisällössä niin, että Google löytää nettisivusi paremmin. Kun sivun sisältö on rakennettu hyvin ja oikeita avainsanoja käytetään oikeissa paikoissa, kuten otsikoissa ja tekstissä, hakukoneet ymmärtävät paremmin, mitä nettisivun sisältö käsittelee.

Lue lisää

Tekninen optimointi

Teknisellä optimoinnilla tarkoitetaan toimenpiteitä, jotka keskittyvät nettisivujen toimintaa hidastavien vikojen ja toiminnan kannalta oleellisten puutteiden löytämiseen ja niiden korjaamiseen. Nämä ovat pääasiassa tietoja, joita vain hakukoneet näkevät ja käyttävät löytääkseen nettisivut paremmin.

Lue lisää

Hakukone­optimointi hinnat

Teimme paketin jolla kuka tahansa pääsee nopeasti alkuun. Suurin osa sivustoista ei panosta hakukoneoptimointiin juuri ollenkaan, joten tämän paketin avulla olet heti jo askeleen muita edellä. Kokeile nyt helposti miten sivustosi hyötyy kun aloitat hakukoneoptimoinnin!

Starttipaketti

990€

20 Tuntia (49,5€/tunti)

Alla on listattuna mitä yritämme pakettiin sisällyttää, mutta teemme asiat tärkeysjärjestyksessä tapauskohtaisesti, jotta saat suurimman hyödyn sivustollesi. Pakettia on mahdollista kustomoida tarvittaessa, jota myös suosittelemme suurille sivustoille.

  • Aloitusraportti
  • Hakusana-analyysi
  • Kilpailija-analyysi
  • SEO-analyysi
  • SEO työkalujen asennus
  • Sisällön optimointia
  • Teknistä optimointia
  • Työnjälkeinen raportti

Kuukausipaketit

Starttipaketin jälkeen suosittelemme jatkuvaa hakukoneoptimointia, jotta saat vielä varmennin lisää hakukonenäkyvyyttä. Kuukausipaketit pitävät sisällään sisällön optimointia, teknistä optimointi sekä avainsanojen, google-sijoitusten ja kävijämäärien seurantaa ja näiden raportointia.

Kevyt

7 tuntia (70€/tunti)

490€/kk
Suosituin

Perus

17 Tuntia (58,20€/tunti)

990€/kk

Laaja

30 Tuntia (49,7€/tunti)

1490€/kk

Tilaa, kysy tai anna palautetta

Kerro meille projektistasi niin käydään se läpi ja mietitään sinulle paras vaihtoehto.